Profilprodukter

Paperstyle Profiltryck profilering

 

Vi hjälper er att synas!

Många av våra produkter blir helt enkelt perfekta profilprodukter! Med företagets logotype eller namn tryckt på omslaget skapas en användbar och representativ gåva med tydlig avsändare. Arbetsboken, blocket eller dagboken blir förstås också uppskattad för internt bruk.

Den genomgående höga kvaliteten gör att din profilerade arbetsbok eller dagbok blir till glädje för både dig och mottagaren i många sammanhang under lång tid.

 

 

 

 

Leuchtturm1917 Profiltryck profilering

 

Med Leuchtturm1917 har du stora möjligheter

Med en profilerad skrivbok har du en perfekt produkt för att synas. Du kan vara säker på att den visas upp i många sammanhang av användaren. Möten, konferenser, på ett skrivbord – överallt kommer den att tas med och användas flitigt. Du vill då självklart ha en produkt som är hållbar och tålig.

Möjligheterna är i många. Välj färg på boken, snodden och lägg till en pennhållare. Gör en diskret blindprägling eller använd en snygg folie. Även screentryck finns som tillval. Designa banderollen runt boken efter eget önskemål eller sätt in promotionsidor där du kan berätta mer om vad som gör just ditt företag speciellt. Vill du göra boken ännu mer personlig så kan du även välja till namntryck. Behöver du bara en liten upplaga? Inga problem – minsta upplaga är bara 50 böcker. Välkommen att höra av dig till oss för förslag och offert.

 

Se mer här vad du kan göra med LEUCHTTURM1917.

Skapa din egen Leuchtturm1917 med vår utformare här

 

 

 

 

Paperstyle Profiltryck profilering

 

Lång erfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet av profiltryck och arbetar med kunniga tryckare. Skrivböckerna vi erbjuder är av hög kvalité och du kan vara säker på att ge bort en högklassig produkt som dessutom är både snygg, hållbar och tar hänsyn till vår miljö. Allt för att ditt företag ska få synas från sin bästa sida..

 

Titta gärna in i vårt showroom och se mer av vad vi kan göra. Klicka in på Paperstyle och Leuchtturm1917 och låt dig inspireras.