Skapa din egen Leuchtturm1917

Profil Leuchtturm1917

 

 

Den personliga anteckningsboken från LEUCHTTURM1917

 

Letar du efter en lämplig gåva eller har du kunder som letar efter intressanta giveaways? Produkterna från LEUCHTTURM1917 kan profileras på flera olika sätt. Kontakta oss direkt så kan vi tillsammans hitta den bästa produkten för dig eller din kund: info@concess.se.

 

Skapa din egen Leuchtturm1917 med vår utformare här.

 

Vi erbjuder följande anpassningar:

 

 

Profil Leuchtturm1917

 

 

 

LOGGA - PRÄGLAD ELLER TRYCKT

En präglad anteckningsbok är ett perfekt sätt att förmedla kvalité. Vi erbjuder prägling med eller utan foliefärg och digitaltryck för alla våra anteckningsböcker i många färger och olika inlagor.

 

 

Profil Leuchtturm1917

 

 

 

PENNHÅLLARE

Lägg till det där lilla extra med penna och pennhållare. Båda finns tillgängliga i alla färger som erbjuds på anteckningsböckerna.

 

 

Profil Leuchtturm1917

 

 

 

BANDEROLL

Designa din egen banderoll och använd den i din marknadsföring. Vi erbjuder vitt och cremefärgat papper för banderoller.

 

 

Profil Leuchtturm1917

 

 

 

PROMOTIONSIDOR

En promotionsida är ett egendesignat blad somm i efterhand sätts in i boken. Där erbjuds utrymme för att kommunicera mer information än vad som är möjligt på banderoll och med logotype. Denna sida är något mindre än övriga blad och har inte rundade hörn. Även här erbjuder vi vitt eller cremefärgat papper.

 

 

Profil Leuchtturm1917

 

 

 

TRYCK PÅ PÄRMENS INSIDA

Anteckningsbokens för- och eftersättssida som fäster ihop pärm och block kan bli individuellt anpassad med ett tryck. Detta blad är ett 160 grams papper. Välj mellan vitt och cremefärgat papper för tryck på insida/baksida av pärmen.

 

 

Profil Leuchtturm1917

 

 

 

FÖRPACKNING

Välj hur du vill att vi ska förpacka din produkt. Vi erbjuder både krympplastning och fina presentboxar. Även boxarna kan specialdesignas för dig.

 

 

Profil Leuchtturm1917

 

 

 

MÄRKBAND OCH SNODD

Märkbandet och den elastiska snodden runt boken finns i alla 17 olika färger som Leuchtturm1917 erbjuder på anteckningsböcker. Du kan välja vilken färg du vill till din anteckningsbok.

 

 

Profil Leuchtturm1917

 

 

 

BOKBINDNING

Sätt ihop din egen specialdesignade anteckningsbok! Du kan använda dig av alla våra färger på pärmen, märkbandet och snodden. Även så små kvantiteter som 50 exemplar och uppåt kan anpassas efter dina önskemål.

Kontakta oss på info@concess.se.

 

Låt dig inspireras och se katalogen här.

 

Profil Leuchtturm1917